Piscine Euromagnet rivista Mai, CEA, produzione De Gamma Magnetice Din En Roumanie.Si peccato

- Nov 04, 2014-

Più di 550 prodotti magnetici, disponibili in stock o ordine. Questo è Euromagnet, una società che fornisce l'ABR e solo dopo l'apertura della sua sede in uno dei magneti e prodotti magnetici a Bucarest e la seconda nel primo store del paese.
Euromagnet memorizza la più vasta gamma di prodotti magnetici da Romania! Il primo e l'unico a Bucarest
Magazinul vite sa ofere nu doar produse, ci solutii personalizate pentru toti cura cei doresc sa aiba accesul o la gama completa de magneti si produse magnetice de cea mai buna calitate.

DIN cele peste 550 de articole prezente in oferta Euromagnet, circa 400 sunt neodim, iar restul sunt reprezentate de magneti de ferite, magneti din SmCo AINico, benzi, folii si etichette magnetice, separatoare, colectoare magnetice, magneti de ridicat, precum si multe alte produse magnetice.

In più, Euromagnet ofera cea mai mare garantie la magneti neodim: 5 ani!

Showroom-ul si magazinul Euromagnet se afla pe strada Intr.Targu Frumos, Nr. 22, Et. 1, settore 4, Bucuresti. Pe scurt, aceasta este adresa unde gasesti cea mai mare diversitate de magneti si produse magnetice din Romania!

Euromagnet-Magazin dedi comercializarii de magneti si produse magnetice. Diversitate, calitate si preturi competitivo!

De la motoare electrice si pana la experimente scolare, de la echipamente electronice si inchideri etanse, in applicazioni per casnice ori industriale, magnetii sunt accesorii irrinunciabili. Pe scurt, magnetii permettere ONU stil de viata moderno si comod acelasi timp.

Lumea asa cum stim o este greu de imaginat fara contributia unor magneti. Per esempio de, magnetii permesso pastrarea notitelor pe frigider, fiind la fel de utili si pentru citirea sau scrierea din interiorul hard-disk-ului unui calcolatrice. Magnetii sunt utilizati pentru orientare, ca busola, dar si ca alternativa pentru extragerea cuielor din cenusa.

In propriul camin, in ateliere de productie, nell'industria auto, de constructii, ori in Stiintifice applicazioni per la ricerca scientifica, magnetii ofera facilitati dintre cele mai diversificata.

Pentru un eficient fi, ONU magnete trebuie sa ofere o fixare puternica, nu di rezistenta la coroziune si in ultimul rand, rezistenta la temperaturi ridicate.

Euromagnet-Tot ceea ce Ia nevoie in materie de magneti

Euromagnet, prin showroom-ul sau si prin magazinul de desfacere din Bucuresti, pune la dispozitia clientilor, magneti si produse magnetice de la A la Z.

Magazinul Euromagnet dispune de nu stoc de peste 100 de articole diferite, ca seguenti viitorul apropiat sa marim stocul Angeles circa 200. Daca cei interesati nu gasesc in oferta magazinului produsul de cura au nevoie, acesta poate fi comandat, astfel incat in doar cateva zile el sa fie disponibil.

Portofoliul caso de clienti este unul impresionant: peste 5200 de clienti fornitori, clienti carora le-am livrat in ultimii 4 ani, peste 2 tono de magneti. Acest fapt demonstreaza nu doar calitatea produselor comercializate, ci si gama bogata de articole Cesi.

In più, Euromagnet sono propria productie de produse magnetice, printre cura: magnetice separatoare, colectoare, dispozitive de ridicat, precum si magneti publicitari/de frigider.

Magazinul preia atat comenzi telefonice, gatto si comenzi online, cu livrare rapida oriunde in Romania, prin principi intermediul firmelor de curierat (rapida livrare, pe zi di de pe o alta). Cuvinte alte cu, cu Euromagnet Ia la restare variantele toate de achizitionare!

Vrei sa alegi din cea mai bogata gama de magneti si produse magnetice din tara? Del settore vino la magazinul Euromagnet din Bucuresti 4, de luni pana vineri, tra orele 9-17 si bucura-te de ofertele personalizate!Source:comunicatedepresa.ro